Reviews

Heb je een training gevolgd bij mij? Laat dan een beoordeling achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Jeroen Mars Golfcoach
Average rating:  
 30 reviews
 by Dauwe christianne on Jeroen Mars Golfcoach

We zijn net terug van een week golfclinic in Aroeira met Jeroen.
We waren zeer aangenaam verrast hoe Jeroen ons zijn golfswing bijbracht. Eindelijk een Pro die op een eenvoudige manier ons leerde golfen. Zijn swing voelt ontspannen en zeer natuurlijk aan. Gedaan met allerlei complexe houdingen. Gedaan met pijnlijke gewrichten en pezen na het golfen. Voor mij een echte openbaring dat golfen ook simpel kan.
Ook het Lisboa golfhotel in Aroiera is een aanrader. Door het aangename weer(25 graden) hebben we volop gebruik kunnen maken van het zwembad en de mooie relaxzone.
We houden er zeer aangename herinneren aan over, een echte aanrader!
Top.
Kris dauwe

 by Pierre Olivier Bensahel on Jeroen Mars Golfcoach

I have so far taken close to 10 lessons with Jeroen. I was a low handicap back 30 years ago and he was very careful to show me the way to get me a new athletic swing that fits my body and current physical abilities. I want to share that he has given me a lot of comfort about what needs to get done and the ways to get there. And, on top of that, he is a fun guy to spend time with. He does not measure his time. I am glad I found him and recommend him 100%.
Thank you Jeroen

 by Sjoerd vd L on Jeroen Mars Golfcoach

Ik heb 3 lessen van Jeroen gehad, na les 1 begon ik mij af te vragen waarom mijn vorige pro's het ons niet zo simpel uitgelegd hebben als Jeroen deed.  Alles gaat veel soepeler nu en we zijn niet alleen maar met ons zelf aan het vechten door alleen maar na te denken, maar gewoon onderhands ballen aan het gooien! Jeroen neemt de tijd voor je, is rustig en kan dingen goed uitleggen, volgende keer in Portugal gaan we zeker weer een les bij hem nemen!

 by Judith Schalley on Jeroen Mars Golfcoach

Net terug van een weekje golf clinic in Aroeira. Het was top! Het arrangement dat Jeroen aanbiedt, is prijs/kwaliteit. Als pro gaat Jeroen tot de essentie, en brengt je zo bij de basistechnieken voor zowel het korte als het lange spel. Door de groep te beperken tot acht personen, is er naast een groepsaanpak, tijd voor individuele coaching. Jeroen geeft demo's en legt het in een verstaanbare taal uit. Hij heeft veel geduld tot je begrijpt en vooral voelt hoe het moet. Deelnemers die een beetje gefrustreerd raken door bepaalde oefeningen, krijgen extra aandacht en worden geduldig en professioneel begeleid tot ze de oefening onder de knie hebben. Jeroen is bovendien een warme en sympathieke mens. Hij heeft liefde voor de golfsport en dat voel je. Hij is didactisch onderlegd en de clinic is zeer logisch opgebouwd. Ook was er op de organisatie niets maar ook niets aan te merken. We hebben meer vertrouwen gekregen in de golftechniek en dat was zeker een van de doelen om aan deze clinic deel,te nemen. Bedankt Jeroen, je bent een TOP PRO

 by Stephan Le Roes on Jeroen Mars Golfcoach

15 years ago I played golf regularly and all was good. At the moment I only play a handful of times a year and needless to say consistency is a big issue. I was on the driving range at Aroeira Golf course and Jeroen was practicing next to me. We started talking and Jeroen made a suggested change to my swing. At this point I did not know that he is a PGA Professional. Jeroen was able to explain his suggested change in very simple terms and relating it to the motions of other activities like tennis. The very first ball I hit with Jeroen’s suggestion went dead straight and so did the next 50 balls! I could not believe the consistency and distance from a relatively basic and low risk swing. Jeroen is an awesome guy and comes highly recommended. Thanks Jeroen!

 by Jan Willem en Willy Samama on Jeroen Mars Golfcoach

Eind maart waren wij twee weken in Portugal, regio Lissabon en besteedden de tweede week onder de hoede van Jeroen om onze bescheiden golfkwaliteiten een voorjaars update te geven. Allereerst was het weer een genot om terug te zijn in Portugal maar vervolgens werden wij door Jeroen op een ontspannen maar zeer efficiente en effectieve manier gewezen op onze fouten en gaf hij met humor en verstand van zaken de juiste aanwijzingen om tot verbetering te komen. Vooral zijn nadruk op ongecompliceerde en natuurlijke bewegingen hadden positief effect op het slaan met houten, ijzers en het chippen en putten. Wij zijn nu nog steeds in training om de bewegingsaanpassingen te internaliseren en het gevoel in de slagen geheel onder de knie te krijgen. Al met al een prima pro en één die de gehele clinic uitstekend heeft geregeld met drie prachtige banen voor training én oefen rondjes. Quinta do Peru had onze voorkeur maar Aroeira was ook uitstekend. De ochtend lessen, gevolgd door een prima buffet lunch en dan een ,gedeeltelijk door Jeroen begeleide, oefen ronde met andere cursisten in een flight. Jeroen had voor ons een prima onderkomen geregeld in een uitstekend hotel in Sesimbra direct aan de kust en met zeezicht. Sesimbra ligt op een half uur van de beide banen wat voor ons prima was aangezien we niet zo bovenop de baan hoefden te zitten. De combinatie van intensieve training,comfortabel verblijf en veel humor en een prima pro maakten het geheel tot een succes. Jeroen, we doen dit nog een keer!

 by Wendy en Tony Caeyers on Jeroen Mars Golfcoach

Onlangs een hele fijne clinic gevolgd bij Jeroen in Portugal. Heel goed georganiseerd ! Jeroen is een rustige, aangename persoon met gevoel voor humor. Heel fijn om les bij te volgen. Hij heeft een heel scherp oog en de gave om van de toch best wel complexe golfbeweging een eenvoudige en ontspannen golfswing te maken. Wij merken duidelijk beterschap in ons spel en gaan met meer vertrouwen de baan op.
Bedankt Jeroen!

 by Anton Hopmans on Jeroen Mars Golfcoach

Ik ben heel enthousiast over de intensieve lessen die we van je gehad hebben. Ik heb zelden een pro meegemaakt die zo duidelijk aangaf wat de golfer moet doen, hoe hij het moet doen en vooral hoe hij het niet moet doen. Niet alleen door de beweging tot in de details voor te doen maar ook door je vast te pakken om je de beweging te laten voelen. Er zit ook wel een keerzijde aan die intensieve benadering. Nadeel is dat wij het nu zelf moeten doen en dat er geen Jeroen bijstaat om ons te wijzen op wat we nu weer fout doen. Ik heb het gevoel dat ik het af en toe goed doe en dan gaat de bal ook inderdaad rechtdoor, of maakt hij het mooie hupje of krijg ik de putt op centimeters van de hole. Het onderkomen was prima, de golfbanen ook.

 by Joost on Jeroen Mars Golfcoach

Dankzij Jeroen weer plezier in de golfsport. Hij pakte mijn slag grondig aan door vanaf de basis te beginnen. Vol leuke foefjes om mij bij de les te houden. “Het onderhands de bal gooien” vergeet je nooit meer. Deze keer vooral het korte spel en het putten flink geoefend en met resultaat! De twee golfbanen die hij gekozen heeft zijn goed te lopen en m.i. ideaal voor het doel wat ik mij die week gesteld had. Hotel klasse en het dorp gezellig. Kortom een aanrader voor ieder die op een uiterst plezierige wijze zijn golf vaardigheid een stapje verder wil brengen.

 by Wil en Hans van Heumen on Jeroen Mars Golfcoach

De Lissabon golfclinic is een unieke gelegenheid om je golfvaardigheid te verbeteren met de ambiance van een heel goed hotel plus twee prachtige golfbanen. Veel geleerd van Jeroen. Hij heeft een heel duidelijke visie op het golfspel en brengt die op een duidelijke en enthousiaste wijze op je over.
Een onvergetelijke week......een aanrader......en ook niet onbelangrijk, een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»